Say (O Muhammad ) : "He is Allah, (the) One"Allah-us-Samad (The Self-Sufficient Master, Whom all creatures need, He neither eats nor drinks)."He begets not, nor was He begotten;"And there is none co-equal or comparable unto Him." (surah al-ikhlas,al-quran)

The Prophet (peace and blessings be upon him) said,

"Almighty Allah says, "I am –absolutely- in no need of partners. Whoever does a deed for the sake of others as well as Me, I leave that person and that deed." (Muslim)

Monday, May 31, 2010

Konspirasi dunia : The Gate & KLCC

18 respon
     Mungkin ramai yang tidak percaya teori saya sendiri yang mengatakan bahawa menara kebanggaan kita, menara KLCC adalah salah satu simbol Freemason yang dengan sengaja diletakkan di negara kita supaya kita membangga-banggakan keagungan menara tersebut yang menjadi antara bangunan tertinggi di dunia. Tanpa kita sedari, kita juga telah mengagung-agungkan Freemason dan menjadi pengikut mereka.

Freemason adalah salah satu daripada organisasi rahsia Yahudi yang bekerja bersama Dajjal laknatullah dalam melaksanakan misi mereka mengawal dunia (New World Order). Selain daripada Freemason, banyak lagi organisasi-organisasi rahsia yang mempunyai misi yang sama seperti Illuminati (Illuminati menggunakan lambang piramid yang mengandungi MATA SATU/all-seeing eye didalamnya), Skull and Bones, Opus Dei, Priory of Sion, the Bilderberg Group, agensi-agensi Hollywood (CW Chanel, Columbia TriStar, etc..) dan bermacam-macam lagi. Tujuan mereka menubuhkan berbagai organisasi dalam mencapai satu misi yang sama hanyalah semata-mata untuk mengelirukan dan membutakan mata hati umat-umat manusia seluruh dunia dan menanamkan sifat Dajjal yang buta satu matanya (celik mata penglihatan tapi buta mata hati).
Di atas adalah gambar “Master’s Carpet” yang telah saya highlightkan unsur-unsur penting didalamnya yang terdapat pada KLCC dan satu lagi struktur kebanggaan Malaysia yang akan saya beritahu kemudian.
Tak perlulah rasanya saya terangkan unsur masonic yang telah saya highlightkan dengan garisan berwarna kuning. Menara KLCC yang terkenal di serata dunia dengan nama Menara Berkembar Petronas telah menepati ciri ini. Dua tiang ini adalah Jachin dan Boaz yang menjadi lambang kebanggaan Freemason. Bekas-bekas Presiden Amerika yang menjadi ahli tertinggi Freemason seperti George Washington telah meletakkan kedua-dua tiang ini di hadapan kubur masing-masing sebagai tanda kebanggaan mereka.

Unsur kedua iaitu lantai berpetak (garisan merah) juga boleh didapati berhampiran dengan KLCC. Dalam gambar di atas, lantai berpetak berada di bawah Jachin dan Boaz. Sama juga dengan lantai berpetak yang terdapat di KLCC tetapi telah disorokkan di dalam bangunan. Lantai berpetak ini terdapat di dalam bangunan Suria KLCC bukan di dalam dua menara utama bagi menepati syarat bahawa lantai ini berada di bawah tiang, bukan di dalam.
Dah terang lagi bersuluh, gambar ini membuktikan lantai berpetak Freemason di Suria KLCC. Nama ‘Suria’ juga diambil daripada objek sembahan agama-agama pagan iaitu matahari.
Persamaan Pertama
Persamaan ketiga (garisan hijau) menunjukkan satu mata yang kuat memerhati selari dengan matahari dan bulan. Secara logiknya, matahari dan bulan berada dalam kedudukan selari di angkasa. Jadi, mata yang telah memerhati pergerakan kita selama ini juga tergantung jauh di angkasa.
RazakSat, satelit terbaru milik Malaysia adalah objek yang paling menepati ciri-ciri all-seeing eye. Berada selari dengan matahari dan bulan di angkasa, satelit ini juga memerhati tiap gerak-geri kita melalui kamera CCTV, internet dan bermacam lagi teknologi. satelit ini jugalah yang menghantar segala maklumat yang telah kita tulis di internet (Facebook) kepada agensi-agensi perisikan seperti CIA dan FBI bagi memantau segala kegiatan kita dan menyenangkan kerja-kerja mereka menghapuskan mereka yang menentang. Lihat sajalah apa yang sudah terjadi kepada Michael ‘Mikaeel’ Jackson yang dibunuh dengan penuh konspirasi setelah memeluk Islam. Berkemungkinan juga artis-artis lain seperti Britney Spears yang pernah berminat untuk mendekati Islam diugut bunuh kerana impak yang mereka boleh bawa kepada dunia Islam adalah sangat besar dan dapat merosakkan plan yang telah mereka rancang sejak sekian lama.
Lain-lain persamaan yang terdapat antara Menara KLCC dan Freemason.

Pedang yang menghubungkan kedua-dua tiang Jachin dan Boaz bakal menjadi senjata penting ketika perang akhir zaman nanti walaupun zaman kita dibanjiri dengan teknologi-teknologi terhebat yang pernah kita saksikan. Selain itu, kaki yang mendokong jambatan KLCC juga sangat menyerupai logo Freemason! Kedua-duanye mempunyai bentuk yang lebih runcing di bahagian bawah dan dicantum keduanya dengan satu bulatan di tengah.

*Sekiranya anda masih belum mengetahui bagaimana Peperangan Akhir akan kembali berkuda dan pedang sila baca artikel MO (temubual bersama Lonecryer tentang EMP).klik sini

Inilah bukti besar dan jelas yang menunjukkan negara kita masih dibawah jajahan kafir laknatullah. Kita selama ini telah dibutakan dengan tipu daya syaitan. Sesungguhnya dajjal telah berjaya menanamkan sifatnya dalam diri kita. Dia telah berjaya membutakan mata hati kita. Tanpa mata hati, kita akan sesat walaupun mata penglihatan kekal celik.

 Untuk maklumat lanjut,layarilah youtube, taip The Arrivals...documentari The Arrivals mengenai pendedahan dajjal....atau klik saja disini untuk capaian ke documentari THE ARRIVALS di youtube

Semoga dengan perkongsian ini dapat menyedarkan kita tentang perkara ini...
Yang baik datangnya dari Allah, kalau ada yang kurang maafkanlah saya...

credit to feryco.com..

18 respon:

Anonymous says:
May 31, 2010 at 12:10 PM

bagi aku la kan.. ada apa la sngt dgn lambang2 tu... x bawa apa2 kesan pun. lambang hanya setakat lambang.. yg ntah2 kebetulan jak.,... yg penting pemikiran kita... kalau x tpngaruh cukuplah.... suma org xkan tahu pun KLCC tu ada bentuk2 macam lambang freemason kalau xda artikel ni... nbila kita x tau.. benda tu x la bermakna apa2 pun kan.... lagi pun mungkin kebetulan jak benda tu sama,.....

Anonymous says:
May 31, 2010 at 12:26 PM

mungkin juga kebetulan...mungkin juga perancangan yg rapi...

IMAN'S UMI says:
May 31, 2010 at 2:14 PM

ye, dua2 pn mungkin...tp tau2 saja penjajah skrh bkn lg jajah kita mcm dlu, skrg mereka jajah kita dgn ideologi mereka, cthnya Freemason ni la, skit2 pn msti selit unsur2 tu, sama mcm AJL dlu, yg org kita main serap je. Research itu ptg maa...nk buat apa2 selidik dlu.

al-basri says:
May 31, 2010 at 7:43 PM

semuanya terserah cara kita melihat, bukan bagaimana bagaimana objek tersebut.
saya cuma melihat kedalam diri saya sebagai orang Islam (mualaf), bukan ke KLCC...

Anonymous says:
May 2, 2013 at 9:46 AM

All resistance devices for that health and fitness center and home seek to provide the advantages of no cost
weights, even though providing some rewards.


Feel free to surf to my site - free weights for sale

Anonymous says:
May 5, 2013 at 8:37 PM

Their earlier weights had a plastic material locking mechanism which built
users fearful of breakage.

Also visit my site: http://www.getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/7-reasons-adjustable-dumbbell-set/

Anonymous says:
May 10, 2013 at 1:38 AM

In reality, most men and women belong in gyms within the city, allowing
them to start shedding and sweating off body fat to help keep in form.


My web site weight sets for sale

Anonymous says:
May 11, 2013 at 9:24 AM

Contrary to standard fitness equipment, exercise routines with
elastic bands are more difficult.

Also visit my blog :: dumbbell sets

Anonymous says:
May 12, 2013 at 5:41 PM

Now intellect you, they are not cheap resistance bands!


My site Share Group

Anonymous says:
May 17, 2013 at 2:44 PM

When picking equipment to accomplish cardio in the home,
you will need to glance in the direction of your targets and determination.


Look into my webpage :: dumbbell set with rack

Anonymous says:
May 19, 2013 at 5:29 AM

A Bowflex 552 dumbbell goes collectively that has a couple of two dumbbells
that may be setup to 52.

My weblog :: bowflex selecttech 552 dumbbells used

Anonymous says:
May 22, 2013 at 10:14 AM

There just will not be quite good enough extension to accomplish suitable leg presses, for
instance.

My web page: dumbbell sets

Anonymous says:
May 23, 2013 at 5:34 AM

Dude, please, unless your a pro those people routines are ridiculous.


Feel free to surf to my blog post; please click the following webpage

Anonymous says:
May 24, 2013 at 1:36 AM

You can buy an adjustable dumbbell of any manufacturer in just a selling price range
of £ 30-200.

Look into my web site: buy free weights

Anonymous says:
June 7, 2013 at 11:52 PM

These adjustable dumbbells get up less space,
so they are really perfect for those in apartments or those who just may not have the room for any
good deal of more tools.

Feel free to surf to my webpage ... mouse click the following website page

Anonymous says:
June 12, 2013 at 9:32 PM

They moyen over 15 sets or thirty weights into just one utilizing a exclusive dial method.



My web page ... adjustable dumbbell set

Anonymous says:
June 15, 2013 at 6:52 AM

They're able to be accustomed to invert your body, thus allowing circulation and relaxation of your again.

Stop by my web-site :: cheap dumbbell sets

Anonymous says:
June 15, 2013 at 8:22 PM

While you start to conduct, just one foot goes up and also the other goes down and vice versa, just
as if you're walking up a hill.

Also visit my web page ... mouse click the up coming website page

Related Posts with Thumbnails
blogspot statistics